Aşık Oldu Garip kalbim Sevdim Seni Kalbim Oldu Deli, Adın Kalbimde Sayıklıyorum Adını gündüz Gece.
Aşk Dediğin insana Kaynar Suyu Başından Aşşağı Döktürür Buz Gibi Suyun içinde yüzdürür, Aşk öyle bişeyki benim Gibi Adamı geceleri Seviyorum Diye inletir.
Geç kalmış Bir Aşkın Nöbetçileriydik Taaki Gözlerin Gözlerime Deydiği o günden sonra aşık oldum sana beklediğim sendin hoş geldin dünyama aşkım.
Ayrılık Acısı Gibidir Sevmenin Acısıda Vardır, Seviyorum Derken Acı çekenler Arasındayım Duy Artık feryadımı uzat elini bekliyorum Seni.
Yalnız Kaldığım Hayatımda hep Sevenleri Alkışladım Şimdi Seni Buldum ya yalnızlığımda Şükürler ediyorum ALLAHIMA.
Kalbim Yanıyor Adeta Adın kazındı bedenime heryerde ismin yazıyor nereye baksam seni görüyorum aşık oldum diyorum duy sesimi birtanem.
Hayatta iki kör tanıyorum ; 1.\´si senden başkasını görmeyen ben, 2.\´si beni göremeyen sen...
Yéni Bir Sayfa Açtım KénDiMé içinDé SéN Yoksun.. Kalbim hayvanat BahÇesi DéğiLki içinDé köPeqLér oLSun .
Hér Adamım Diyen Adam DéğiLdir,,SéninDe Dédiğin Gibi Hér DélikanLıyım DiYén DéliKanLı Déğildir SénınDé olmaDığın Gibi !!!!
Seni Acılar içinde Sevmeyi öğrendim Acıların içinde Sana Mutluluklar getirdim bebeim..
Şehrin birinde bir ADAM var, adı bana özel.. Elleri var küçücük,yüzüyse çiçeklerinden güzel.. Kimse bilmez benden başka.. Bir kalbi var kocaman ama BANA özel